Sztorikocka - Story Cubes

Sztorikocka - Story Cubes

Sztorikocka - Story Cubes

SKU
3558380060802
55,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

A Sztorikocka egy igen érdekes kis játék, amelyet bárhova magaddal vihetsz, és bárkivel játszhatsz. A csomagban 9 kockát találsz, melyeknek minden oldala egy szimbólumot tartalmaz. Ezekkel a kockákkal dobva, semmi más dolgod nincs, csak hogy elmondj egy történetet. A mesélést végezheti csak egy ember, vagy akár egy-két szimbólum bevonása után átveheti akár egy másik játékos is. A lényeg, hogy a kitalált történet tartalmazza a kockákon látható szimbólumokat.

Mivel a doboz 9 kockát tartalmaz és mindeniken különböző szimbólumok vannak, ezért a kombinációk száma óriási, tehát kicsi az esélye annak, hogy kétszer ugyan azokat a szimbólumokat dobjuk ki, ezért a játék mindég érdekes lesz, új sztorikat új fejleményeket hozva.

Kis mérete miatt a Sztori kockát bárhova magatokkal vihetitek, ugyan olyan jól fogtok vele játszani nyári táborokba, várakozások közbe, vagy egy hideg téli délutánon is. Kreativitásotok próbára lesz téve, történetmondási képességetek pedig igen sokat fog fejlődni. Fontos kihangsúlyozni, hogy a játék folyamán nem az a fontos, hogy ki nyer, hanem az, hogy ki milyen érdekes szöveget tud kitalálni, hogy ki mennyire találja fel magát, és mennyire engedi szárnyalni a gondolatait.

Ha nehezíteni szeretnétek a játékot, akkor kitalálhattok kisebb szabályokat, véletlenszerűen ugrálhattok a játékosok között ami a mesélést illeti, vagy akár kicserélhettek pár kockát, hogy a kitalált történetet egy kicsit más irányba tereljétek.

A Sztorikocka kiváló játék úgy gyerekek mint felnőttek számára, amelyet a család is használhat, de egy osztálykiránduláson is megállja majd a helyét.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Sztorikocka - Story Cubes
Pontbeli értékelés
Designer
Rory O'Connor
Year published
2005
Number of players
1 - 12
Honors
2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee, 2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Second Place, 2012 UK Games Expo Best Family Game Winner
Category
Dice
BGG rank
2249
Link BGG
Complexity
1.14