Szunyókáló Óriások

Szunyókáló Óriások

Szunyókáló Óriások

SKU
4001504408701
95,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE, FR

tarsasjatekfigyelo-kepek-szunyokalooriasok-1.jpgA varázslótanoncok újból akcióba lendülnek. Sétálgatásuk során az óriások erdejében halk zajra lesznek figyelmesek. Az erdőt beborító avar alól kis manók bújnak elő. A varázslótanoncok nem tudják mire vélni a dolgok, hiába próbálják előcsalogatni a manókat, azok nagyon félénkek és titokzatosak. Az avar alól csak épp egy picit kidugva fejüket társalognak, és elárulják, hogy az óriásoktól félnek. Hopp hopp, most jönnek csak rá a szegény varászlótanoncok, hogy a bajkeverő óriások völgyében járnak. Szerencséjük van azonban, mert tudnak egy varázslatot, mellyel álmot tudnak csalogatni az óriások szemére.

A Szunyókáló óriások társasjáték két játékváltozatot biztosít számotokra. Játszhattok közös erővel a játék folyamán, amikor is célotok az, hogy a lehető legtöbb manót megtaláljátok a játéktáblán, anélkül, hogy az óriások felkelnének. Ebben az esetben együtt kell dolgoznotok egy közös cél érdekében. A kompetitív játék során egymás ellen fogtok játszani majd, egyénileg kell a lehető legtöbb manót megtalálnotok.
A játéktáblán először is el kell rejtenetek a 16 manókorongot, majd ezeket le kell takarnotok levelekkel. A tábla négy sarkába fel kell állítanotok a négy óriást szimbolizáló bábut, majd el kell mondanotok a varászigét. Ezzel kezdetét is vette a játék, amelyet egy homokóra segítségével majd mérni is tudtok. A pakliból felhúzott kártyán található manót kell megkeresnetek közösen, de vigyáznotok kell, hogy egy levél se kerüljön le a tábláról, valamint az óriások se ébredjenek fel. Segítségképpen használhatjátok a varázsbotokat, és ne feledjétek az óriások alatti rejtekhelyeket sem felkutatni. Amint sikerült megtalálni a keresett manót, ellenőrizzétek le, hogy a homokóra nem pergett le, valamint az összes levél fent maradt a táblán. Ha minden feltétel teljesült, akkor sikerült egy manót megtalálnotok, ennek a lapját meg is tarthatjátok. A varászbot segítségével akár az óriásokat is mozgatni lehet, itt csak arra kell figyelni, hogy fel ne boruljon a mozgatott figura. Minden megtalált manókorongot a helyén kell majd hagyni, és a leveleket újra el kell helyezni a táblán úgy, hogy azok takarják a teljes felületet.

A játék végén ha sikerült 8-nál több manót megtalálnotok, akkor megnyertétek a Szunyókáló óriások játékát. Pontosan 8 összegyűjtött kártya esetén a játék döntetlennek számít, míg ha ennél kevesebbet sikerült összegyűjteni, akkor az óriások nyerték a játékot.

A kompetitív játék esetén a játékosok külön külön próbálkoznak a manók keresésével. A varászige elhangzása után annyi ideje van egy játékosnak megkeresni a lapon látható manót, amíg a homokóra le nem pereg. A többi szabály ugyan az mint a kooperatív játék során, annyi különbséggel, hogy a játékot a legtöbb manót megtaláló játékos nyeri majd meg.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Szunyókáló Óriások
Pontbeli értékelés
Designer
Carlo Emanuele Lanzavecchia
Year published
2013
Number of players
2 - 4
Honors
2013 Graf Ludo Best Children's Game Graphics Winner
Category
Action / Dexterity, Children's Game
BGG rank
10007
Link BGG
Complexity
1.00