Tabu

Tabu

Tabu

SKU
5010994832414
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
4-10
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Tabu egy szófelismerő játék, melyben igen nagy nyomást gyakorol az idő és az ellenfelünk is. A játék szabályai egyszerűek, a cél pedig, hogy legelöl végezzünk a pontozótáblán.


Lapokat kell húznunk a Tabuban, melyeken feladványok találhatóak. A feladványok során körbe kell írjunk tárgyakat, azonban a kártyán látható 5 szó egyikét sem mondhatjuk ki. Ellenfeleink nagyon fognak figyelni arra, hogy ezt a szabályt betartsuk, és az idő is nyomást gyakorol majd ránk, amely egy homokóra formájában lesz jelen. Minél több feladványt sikerül társainknak megfejteniük, annál több mezőt haladhatunk előre a pontozótáblán. Figyelem, amint kimondunk egy tabu szót és azt az ellenfelek csapatai közül valaki észreveszi, megnyomja a dudát, ami azt jelzi, hogy körünk lejárt, figuránk pedig nem haladhat előre a táblán.

A Tabu nem csak felnőtteknek készült, egyszerű játékmenete már nagyobb iskolás gyerekeknek is jókedvet és szórakozást biztosít. A játékváltó kocka segítségével akár öt különböző módot is kipróbálhattok, amely biztosan még érdekesebbé teszi a játékkal töltött délutánokat.

Mivel a Tabu nem igényel nagy helyet, szabályai pedig nagyon egyszerűek, hamar beletanul mindenki és hamar meg is szereti ezt a klasszikus társasjátékot.

Abban az esetben, hogyha szereted a találgatós játékokat, úgy érzed hogy jó vagy a körülírásokban és a szabályokat is könnyen betartod, a Tabu a te játékod. Nem csak bulikon, vagy összejöveteleken biztosít jókedvet és kacagást ez a társasjáték, hanem családi estéken is megállja majd a helyét.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Tabu
Pontbeli értékelés
Designer
Brian Hersch
Year published
1989
Number of players
4 - 10
Honors
1990 Mensa Select Winner, 1992 Spiel des Jahres Recommended, 2001 Spiel der Spiele Hit für Viele Recommended
Category
Party Game, Real-time, Word Game
BGG rank
1813
Link BGG
Complexity
1.23