Talentumok

Talentumok

Talentumok

SKU
5998175309224
51,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
4-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Talentumok egy olyan társasjáték, amelynek bibliai háttere van. Biztosan sokan közületek ismerik az Activity társasjátékot és biztos sokan közületek játszották már ezt a játékot. A Talentumok ugyan azon az elven alapszik mint az Activity, ebben a változatban azonban bibliai témájú szavak jelennek meg.

A nyári ifjúsági táborok kihagyhatatlan kelléke, de szinte bárhova magatokkal vihetitek ezt a fantasztikus játékot. Két pakliban rendeztük a kártyákat, ami azt jelenti, hogy kezdő játékosokat is szívesen várunk, de a már tapasztalt activityzőknek is tartogatunk meglepetéseket. A lapokon az egyszerű jelentésektől a többszavas kifejezésekig és a bonyolultabb igékig minden feladványt megtalálhattok. A három előadási forma itt is jelen van, a szavakat, kifejezéseket és rövid igéket mutogatni, rajzolni, vagy magyarázni kell. A rajzoláshoz tanácsos papírt és ceruzát előkészíteni, ezeket a kellékeket nem tartalmazza a doboz. Az előadásmódok szabályai igen egyszerűek és hasonlítanak az activity szabályaihoz. Mutogatáskor a játékos nem beszélhet, maximum bólogathat a helyes válasz esetén. Az összetett szavakat, vagy hosszabb igéket tanácsos több részre bontani, így könnyebben rá lehet vezetni a társakat a helyes megfejtésre. Rajzolás közben sem szabad beszélni, ilyenkor általában a betűk és számok leírását is mellőzni kell. A körülírás során nem szabad használni a megfejtésben található szó semmilyen formáját, itt a gesztikulálás vagy mutogatás is tilos.

A Talentumok társasjáték másságát abban fogjátok felfedezni, hogy itt nem a győzelem lesz a fontos, hanem maga a játék fog sokat jelenteni számotokra. A feladványok lehetnek akár a mindennapokban használt egyszerű kifejezések, de komolyabb bonyolultabb feladványok is jelen vannak, amelyek biztosan néhány gyakorlott aktivity rajongót is meg fognak szorongatni. Mivel a játék tartalmaz olyan kifejezéseket is amelyeket csak régen használtak, valamint mivel a játékhoz szükséges némi háttértudás is, ezért a Talentumot 10-12 éven felüli játékosoknak ajánljuk.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Talentumok
Pontbeli értékelés