tea time

Tea Time

Tea Time

SKU
3421271400615
37,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN, DE, FR, IT, SK

A mesék világába kalauzol el minket a Tea Time kártyajáték, amely lapjain az Alice Csodaországban figurái elevenednek meg. Ami a csomagolást és a lapok minőségét illeti meg kell említenünk, hogy kifogástalan minőségre kell számítanotok, a figurák pedig gyönyörűen néznek ki a lapokon.

Annak függvényében, hogy hányan szeretnétek játszani a Tea Time-ot, kell majd kiválasztanotok a lapok számát. A játékosok száma nem csak a lapok számát fogja befolyásolni, hanem a fordulók számát is.

Amint elkezditek a játékot, véletlenszerűen válasszatok ki egy játékost, aki magához veszi az Alice-t ábrázoló lapot, valamint megkeveri a kártyákat. A kör elején a megkevert lapokat az asztalra kell helyezni, ezek száma pedig megint a játékosok számától fog függeni. A kört mindég az a játékos fogja kezdeni, akinél az Alice lapka található. Ő választhat egy kártyát az asztalon, magához veheti azt, majd a helyére leteheti az Alice lapot. A következő játékos már választhat, hogy egy vagy két lapot szeretne felvenni, a harmadik játékos pedig már akár három lapot is magához vehet.

A lapok egyik oldalán egy karakter látható, a másikon pedig egy tükrös rész. Az asztalra kitett lapokat úgy kell elhelyezni, hogy hol egyik, hol pedig a másik felük legyen felül. Ennek az elrendezésnek akkor lesz majd értelme, amikor egy játékos két egyforma karaktert tartalmazó kártyát vesz magához. Abban az esetben, amelyben ezek a karakterek egyike a tükrös felével van felül, a másik pedig a karakter felével, a játékosnak ki kell vennie a játékból őket, mivel ezek kiütik egymást.

Három lap felvételekor a játékosoknak arra kell figyelniük, hogy ezek a lapok egy sorban, vagy egy oszlopban legyenek, másképp nem vehetőek fel az asztalról. Az Alice kártya amint az asztalra került, ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármelyik másik kártya, azzal a különbséggel, hogy a következő fordulóban az lesz az osztó, akinél Alice kártyája lapult.

A játékosok maguk elé gyűjtik a felvett lapokat mindég olyan formában, ahogy azt felemelték az asztalról. A forduló akkor ér véget, amikor egy játékos az utolsó lapot is felvette az asztalról. Minden fordulót egy értékelés követ, az itt gyűjtött pontokat pedig tanácsos feljegyezni valahova. Annak a játékosnak akinek sikerült a legtöbb pontot gyűjtenie a Tea Time végére, sikerült a játékot is megnyernie.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Tea Time
Pontbeli értékelés
Designer
Emanuele Ornella
Year published
2012
Number of players
2 - 4
Category
Card Game, Novel-based
BGG rank
8253
Link BGG
Complexity
1.14