Titokzatos hullócsillag

Titokzatos hullócsillag

Titokzatos hullócsillag

SKU
4001504408596
109,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE

Egy szokásos nyári estének ígérkezik a mai is. A gyerekek a házban lefekvésre készülődnek, amikor is felcsillan egy fénysugár, majd amilyen gyorsan felcsillant, el is tűnik éppenséggel az ők kertjük alatt. A gyerekek gyanakvóan egymásra néznek, majd nem foglalkozva semmivel, kiszaladnak a kertbe megnézni a rejtélyes csodát. Nagy meglepetésükre rájönnek, hogy a fénysugár nem volt más, mint egy hullócsillag, amely éppenséggel az ők házuk kertjében landolt. Szegény kis csillag alig pislákol már, ugyanis esése során beleakadt a szárítókötélbe, sugarai pedig szanaszét hevernek a földön. A gyerekeknek megesett a szíve a kis csillagon, hamar nekilátnak és visszarakják a kis csillag sugarait a helyükre, amely ezután boldogan ragyogja be a teljes égboltot.

A titokzatos hullócsillag, amelynek történetét olvasva mindenkinek megdobban a szíve, egy társasjátékkal is kedveskedik minden rajongójának. A játékban található eszközökből a szárítót kell összeraknotok, amelybe beleakadt a történetben szereplő hullócsillag. Miután sikerült elkészítenetek a játékpályát, mindenik játékosnak kell osztanotok a háromféle rúdból egyenlő arányban, a megmaradt rudakat pedig félre kell tennetek. Ezután minden játékosnak az lesz a célja, hogy visszaillessze a csillag sugarait (ezeket neveztük rudaknak is), úgy hogy azok le ne pottyanjanak. Minden játékos amikor sorra kerül, egy pálcát kell felillesszen a csillagra, azonban ha ez nem sikerül, és lepottyan 1, 2, vagy 3 másik pálca, akkor ezeket magához kell vegye a játékos. Abban az esetben, hogyha háromnál több pálca esik le a csillagról, a játékosnak a három legnagyobb értékűt kell magához vennie, a többi pálca kiesik a játékból.

A titokzatos hullócsillag játékát az a játékos nyeri majd meg, akinek sikerül a leghamarabb megszabadulnia a pálcáktól. A többi játékosnak össze kell számolnia a kézben tartott pálcikákat, ez fogja eldönteni a további helyezéseket.

Remélhetőleg neked is megesett a szíved a történetben szereplő hullócsillagon, és megjön a kedved arra, hogy segíts neki visszakapni a sugarait. Szükség van minden segítségre, hogyha azt szeretnénk, hogy A titokzatos hullócsillag során újból fény borítsa be az eget, és mi is hozzá szeretnénk járulni ehhez az eseményhez.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Titokzatos hullócsillag
Pontbeli értékelés
Designer
Christian Sovis
Year published
2011
Number of players
1 - 5
Category
Action / Dexterity, Children's Game
BGG rank
8436
Link BGG
Complexity
1.00