Tobago - magyar kiadás

Tobago - magyar kiadás

Tobago - magyar kiadás

SKU
9001890770692
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Tobago szigete kincseket rejtett el előletek, feladatotok pedig az, hogy megtaláljátok őket. 2-4 játékos kell együtt dolgozzon azon, hogy a sziget kincseit megtalálja, illetve az amulettek segítségével feloldja az átkot amely az aranyat védi. A nyomravezető kártyák segítségével a játékosok a lelőhelyekről adnak ki információkat. Amint tisztán látszik, hogy hol található egy kincs, valamelyik játékosnak fel kell emelnie azt. A kincset terepjáróval lehet megközelíteni, a zsákmányból pedig mindenki kap, aki hozzájárult nyomkártyájával a lelőhely megtalálásához. Akinek sikerült a játék során amuletteket is gyűjteni, és az üldözött kincs védelme érdekében be is tudta vetni ezeket, az természetesen bónuszpontokban részesül. A játékot az a játékos nyeri meg, akinek a legtöbb aranyat sikerül összegyűjtenie.

A játéktáblát 32 féle variációban állíthatjuk fel, így újabb kihívások várnak majd ránk a játék során. A lakatlan kincses sziget sok meglepetéssel szolgál majd, és minden stratégiai erősségünkre szükségünk lesz, ha sikerekkel szeretnénk járni. A kincs megtalálása logikai feladatok elé állít, azonban a csapatmunka is fontos szerepet játszik.

Ne feledjük, aki hamarabb a helyszínre ér, az többet kap a kincsből, és annak is több jár, aki több információt szolgáltatott a lelőhelyről. A kincsvadászoknak még az átokkal is szembe kell nézniük, így megtörténhet, hogy csak a leggyorsabbak részesülnek jutalomban.

A gyönyörűen kivitelezett játéktábla, illetve a részletgazdag kártyák segítségével eljuthatsz a varászlatos szigetre, mely térképének egy darabja nálad található. Légy a kincsvadászat hőse, éld át az izgalmakat és nyerd el jutalmadat, melyért oly erősen dolgoztál. A kihívások és akadályok leküzdése után te viheted haza Tobago szigetéről a jól megérdemelt aranyat.
 

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Tobago - magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Bruce Allen
Year published
2009
Number of players
2 - 4
Honors
2010 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2010 Boardgames Australia Awards Best International Game Nominee, 2010 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2010 Golden Geek Best Family Board Game Winner, 2010 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee, 2010 Gouden Ludo Nominee, 2010 JoTa Best Artwork Critic Award, 2010 JoTa Best Artwork Nominee, 2010 JoTa Best Family Board Game Nominee, 2010 Kinderspielexperten "8-to-13-year-olds" Nominee, 2010 Lys Grand Public Finalist, 2010 Nederlandse Spellenprijs Nominee, 2010 Spiel des Jahres Recommended, 2011 Hungarian Board Game Award Nominee, 2013 Guldbrikken Best Adult Game Nominee, 2013 Guldbrikken Best Adult Game Winner, 2013 Vuoden Peli Adult Game of the Year Nominee
Category
Adventure, Deduction, Exploration
BGG rank
457
Link BGG
Complexity
2.12