Tollasodó Tojáslopó

Tollasodó Tojáslopó

Tollasodó Tojáslopó

SKU
9001890762390
93,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Tyúkanyóka nagyon nagyon szomorú! Elvesztek a kiscsibéi és a megtalálásukhoz nincsen senki aki segíthetne neki. Mivel ő már öreg és elég lassan is mozog, ezért elkelne neki egy kis segítség.

Kedves gyerekek, a Tollasodó Tojáslopó során párokat fogtok megkeresni. Először is választanotok kell egy fa tojástartót, amelyet a játék során a fél tojások tárolására fogtok használni. Ezután egy kartont is magatokhoz kell vennetek, ez már az egész tojásokat fogja biztonságosan tárolni. A fa tojástartók négy színben pompáznak, annak függvényében, hogy melyiket vettétek magatokhoz, 11 madárkorongot is magatok elé kell tegyetek, ezek színe pedig meg kell egyezzen a tojástartótokéval.

A 24 fél-madártojást az asztalra kell tennetek, majd jó alaposan össze kell kevernetek. Mikor ezzel elkészültetek, akkor mindeniketeknek választania kell egy fél tojást, amelyet a tartóba kell helyezni. Amint mindenkinek sikerült megtalálnia a kezdő fél-tojását, elindulhat a Tollasodó Tojáslopó. Az asztalon található fél-tojások között minden játékosnak meg kell keresnie azt, amelyik a tartójában levő tojás párja. Két fél-tojás akkor alkot párt, hogyha a rajtuk látható képek megegyeznek. A tojásokat egyenként kell felemelni, és megnézni a tartalmát, majd ha az nem talál, akkor vissza kell helyezni az asztalra. Amint valamelyikőtöknek sikerült egy párt találnia, összeilleszti a két fél-tojást és elhelyezi azt a karton tojástartóban.

A Tollasodó Tojáslopó során mindeniketek egyszerre fogja keresgélni a tojásokat, ezért nagyon gyorsnak kell lennetek. Amint elfogynak a fél-tojások az asztalról, mindenik játékos le kell ellenőrizze az összegyűjtött tojásokat. Minden olyan tojás után, amelyet helyesen illesztettetek össze, egy madárkorongot lefordíthattok magatok előtt. A róka is játékba kerül, ő jokernek fog számítani, ami azt jelenti, hogy gazdája tetszőlegesen kiválaszthat egy madárkorongot, amelyet lefordíthat. Minden egyes tévedésért, amely kakukktojást eredményez, vissza kell fordítanotok egy korongot.

Az a játékos, akinek sikerült utolsó madárkorongját is lefordítania, az bizonyul a legjobb segítőnek, ezért tyúkanyó a Tollasodó Tojáslopó játékának győztesévé hirdeti ki őt hálája jeléül.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Tollasodó Tojáslopó
Pontbeli értékelés
Designer
Ariel Laden
Year published
2007
Number of players
2 - 4
Honors
2008 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee, 2008 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Winner, 2008 Spiel des Jahres Kinderspiel Nominee
Category
Children's Game
BGG rank
9494
Link BGG
Complexity
1.00