Tricky Tower logikai fejlesztő játék

Tricky Tower logikai fejlesztő játék

Tricky Tower logikai fejlesztő játék

SKU
4260071877314
78,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Tricky Tower 40 érdekes feladvánnyal vár titeket, amelyek során tornyot kell majd építsetek. A játékban található fa építőelemek többféle színűek, és többféle formájúak, ezeket kell majd egymásra helyeznetek a feladványok során.

A 4 nehézségi szintbe csoportosított feladványok közül ki kell választanotok egyet, majd jól meg kell figyelnetek a torony alkotó elemeit. Az ábrák csak azt fogják megmutatni nektek, hogy melyik elemekre van szükségetek, és hogy melyik elemre melyik kell kerüljön. A végső tornyot nektek kell megépítenetek, azonban figyelnetek kell arra, hogy néhány alkotóelem részben, vagy akár teljesen eltakarhatja egymást.

A Tricky Tower dobozában egy olyan logikai játékot találtok, amely során építési technikátokat fejleszthetitek, valamint érdekes feladatokat oldhattok meg. Mivel a társasjáték gyerekeknek szól, a gyártók arra is gondoltak, hogy különböző nehézségi fokozatokat is építsenek be, amely segítségével már a nagyobb gyerekek is kivehetik a részüket a mókában. A Tricky Tower játéka nem tartalmaz apró elemeket, azonban mégis figyelni kell a gyerekeket játék közben, az ajánlott korhatár pedig a 4 évesnél nagyobb korosztály.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Tricky Tower logikai fejlesztő játék
Pontbeli értékelés