Turnstile - Forgóajtók

Turnstile - Forgóajtók

Turnstile - Forgóajtók

SKU
019275310035
73,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN, FR

A Turnstile társasjáték egy egyszemélyes játékot tartogat számodra. De vajon felkészültél arra a feladatra, hogy áthaladj egy olyan mezőn, amely tele van akadályokkal?

A doboz egy játéktáblát tartalmaz, amelyre fel kell helyezned néhány figurát. Választanod kell egyet a 40 feladvány közül, majd a lapon található ábra alapján el kell rendezned a bábukat és a forgatóajtókat a táblán. Célod az lesz, hogy minden bábudat eljuttasd a tábla azonos színű sarkába.

Bábuiddal fel, le, jobbra és balra mozoghatsz egy-egy mezőt, azonban lépésed során akadályba is ütközhetsz. Egyszerre csak egy bábut mozgathatsz, ez pedig nem tud átugrani sem egy másik figurát, sem pedig egy forgóajtót. Szerencsédre figuráid nagyon erősek, éppen ezért egy ajtóhoz érve egy negyed fordulattal ki tudják nyitni azt. Az ajtók nyitása azonban szabályokhoz van kötve. Egy ajtót nem lehet kinyitni, ha az mozgásával más ajtóba, vagy esetleg más bábuba ütközik. Amint sikerült ezeket az akadályokat eltávolítanod, máris kinyithatod az ajtót és folytathatod az utadat a megfelelő színű sarok felé a táblán.

Amint sikerült minden bábudat a megfelelő sarokba juttatni, megnyerted a Turnstile egyik feladványát. Máris választhatsz magadnak egy másik feladványt és kezdődhet a móka elölről. Ha véletlenül akadályba ütköztél, azaz összezavarodtál egy feladvány során, sebaj, állítsd vissza a figurákat az eredeti felállásba és kezd elölről az egészet. Ha többszöri próbálkozásra sem sikerült megoldanod a feladványt, akkor sincs veszve semmi, a feladványkártya hátlapja tartalmazza a helyes megoldás lépéseit.

A Turnstile 40 feladványt tartalmaz, azonban hogyha már beleuntál ezekbe, akkor saját magad is találhatsz ki feladványokat, esetleg megkérheted egyik barátodat, hogy segítsen neked ebben. Ha szeretnél mást is bevonni a játékba, akkor játszhatjátok felváltva is a Turnstile-t, ekkor azonban tanácsos mérni az időt, hogy ki milyen gyorsan tudta teljesíteni az adott feladványt.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Turnstile - Forgóajtók
Pontbeli értékelés