Twister új kiadás

Twister új kiadás

Twister új kiadás

SKU
5010994759582
119,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN

Egy igazi buli elmaradhatatlan kelléke a Twister. Ez a hangulatos kis játék kellemes szórakozást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az új Twister változat most 2 új elemmel bővül, amelyek még érdekesebbé teszik a játékot.

Első lépésként válasszatok egy olyan helyet, ahol a Twister szőnyege elfér és ti sem lesztek gátolva a mozgásba. Ezután tegyétek ki a pörgettyűt, majd kezdjetek neki játszani. Amint egy játékos megpörgette a pörgettyűt, az ellenfélnek teljesítenie kell a mutató által megjelölt feladatot. A pörgettyű tábláján meg vannak jelölve a testrészek és a színek, tehát pontos utasítást kapsz, hogy melyik végtagod hova kell kerüljön. A földet nem szabad érintenetek sem a térdetekkel, sem pedig a könyökötökkel, ezek mellett pedig le sem eshettek.

A két új elem segítségével még jobban megcsavarhatjátok a már amúgy is összegabalyodott játékot. A mutató olyan pöttyön is megállhat, amely lilával van jelölve, ez azt jelenti, hogy az a személy aki pörgetett kitalálhat testrészeket, amelyekkel a játékosok meg kell érintsék a színeket. Ha semmi szellemeset nem tudtok kitalálni ilyen helyzetben, akkor a pörgettyű hátoldalán találtok kis segítséget jópofa feladatokkal.

A második csavar a játékban a felhő szimbólum. Amint egy szerencsés játékos ezt a feladatot kapja meg, a kijelölt végtagot fel kell emelnie a játéktábláról. Emlékeztetőül elmondjuk, hogy figyelnie kell arra a játékosnak, hogy sem a térde, sem pedig a könyöke nem érhet le ilyenkor a földre és a leesés is kieséssel büntetendő.

A Twister társasjáték már régóta okoz kellemes délutánokat és szórakoztató bulikat kicsiknek és nagyoknak, azonban most egy pici szabályváltoztatással újból azt szeretné, ha összegabalyodnátok. Akinek sikerült legutolsónak a szőnyegen maradnia ebbe a nagy bonyodalomba, az nyeri meg majd a játékot.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Twister új kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Chuck Foley
Year published
1966
Number of players
2 - 4
Category
Action / Dexterity, Children's Game, Party Game
BGG rank
18678
Link BGG
Complexity
1.08