Unhinged

Unhinged

Unhinged

SKU
019275068264
64,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Az Unhinged egy puzzle játék, amely elfoglaltságot biztosít úgy gyerekeknek, mint felnőtteknek. A dobozra nem is igazán lesz szükség a játék kibontása után, ugyanis az Unhinged kevés helyet foglal el és nagyon kompakt. Egy hatszögekből álló forma tárul elénk, amelynek darabjait egymásra tudjuk forgatni.

A játéktér tehát egy 10 hatszögből álló felület, amely egyik fele fehér, a másik pedig kék. A hatszögeket egymásra lehet forgatni, ez azonban minden darab esetén más irányban történik. Az Unhinged során az lesz a játékosok célja, hogy bizonyos formákat rakjanak ki a darabok hajtogatásának segítségével. A 10 hatszög úgy van egymáshoz csatolva, hogy ezekből egy hatszögkupac is kialakítható, de kiforgatva a darabok egy 10 mezős játékteret is ki tudnak formálni.

A dobozban található (ugyancsak hatszög alakú) szabályfüzet feladványokat is tartalmaz. A feladványok a kezdőtől a teljes profi szintig haladnak, megoldásukhoz pedig nem kell mást tenni, csak kirakni a képeken látható formákat. A feladványok általában olyan formákból állnak, amelyek során a fehér, vagy kék alapon bizonyos ellenkező színű hatszögek kell megjelenjenek. Az első pár megoldás biztosan egyszerűnek fog tűnni, azonban ahogy haladunk a feladványokkal, mind nehezebb és nehezebb dolgunk lesz. Akinek már sehogyan sem sikerül megoldani egy bizonyos feladatot, az hátralapozhat a szabályfüzetben és megnézheti a helyes megoldást. A hatszögek mindenike meg van számozva, ezek a számok tűnnek majd fel a megoldásokban is, jelölve azt, hogy melyik hatszöget milyen sorrendbe kell majd elforgatni.

Az Unhinged egy olyan puzzle játék, amely során fontos a logika, azonban a megoldóképesség is kapóra jöhet. A játékot kompakt formája miatt szinte bárhova magunkkal vihetjük, egyszerű szabályzata pedig megengedi nekünk azt, hogy szinte bárhol játszhassunk is vele. Az Unhinged nem csak akkor jöhet jól, amikor épp unatkozunk és egy egyszerű kis játékra van szükségünk, hanem akkor is amikor egy igazán kiadós társasjáték délutánra készülünk, és csak épp bele szeretnénk melegedni a hangulatba.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Unhinged
Pontbeli értékelés