Varázsdoboz 100 trükk

Varázsdoboz 100 trükk

Varázsdoboz 100 trükk

SKU
9001890771620
129,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Sosem tudtad, hogy is csinálják a bűvészek a varázstrükkjeiket? Mindég is meg szeretted volna tanulni, hogy kell kihúzni egy nyulat a kalapból? Itt az esélyed beletekinteni a varázslók világába, megtanulni néhány trükköt tőlük, amelyekkel biztosan el fogod kápráztatni társaidat. Előre szólunk, kalapból nem lesz nyuszikiemelés, de minden más igen.

A Varázsdoboz 100 trükkel vár téged, hogy bevezethessen a bűvészek világába. A doboz egyszerű eszközöket tartalmaz, azonban ezekkel elvégezhetsz olyan mutatványokat, amiket eddig csak a televízióban láttál. Varázscsomókat fogsz tudni majd kötni egy mozdulattal, elgörbítheted a varázspálcát, poharakat lebegtethetsz. A felsorolás csak részünkről ér véget, a dobozban ennél sokkal több érdekes dolog vár rád. Ezek talán nem neked valóak? Itt az igazi trükk, amelyet minden bűvésznek tudnia kell, ami nem maradhat ki egyik varázsló repertoárjából sem, a kártyatrükk. Eltüntetheted a kártyákat, előhúzhatod társaid füle mögül, és még sok érdekes dolgok tehetsz velük. Ez igen! Ebben biztosan te leszel a legmenőbb és a legügyesebb.

A Varázsdobozban található eszközökkel, valamint kis gyakorlással, már egész estés műsorokat is összeállíthatsz, szórakoztathatod barátaidat, vagy akár családtagjaidat is. 100 trükk egy bűvész, sok-sok szórakozás! Ezt tudja nektek nyújtani a Varázsdoboz, amely által te is varázslóvá válhatsz.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Varázsdoboz 100 trükk
Pontbeli értékelés