Vidám Kémia

Vidám Kémia

Vidám Kémia

SKU
8005125640072
113,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Szabályzat nyelve:
HU

30887019_1_644x461_vidam-kemia-kiserletezgetos-jatek-xv-kerulet_rev002.jpg Érdekes kísérleteket végezhetsz el a Vidám kémia dobozában található felszerelésekkel, amelyek hozzá segítenek téged, hogy megismerd a kémiai folyamatokat. A doboz tartalmaz olyan eszközöket, amelyekre szükséged lesz a kísérletek során, azonban néha a háztartási termékek közül kell anyagokat bevonnod ahhoz, hogy próbálkozásaid során sikerrel járj. A játékot csakis olyan szülők felügyelete mellett ajánljuk használni, akik már elolvasták a kísérletekhez tartozó figyelmeztetéseket, ugyanis itt igazi vegyszerekkel fogtok találkozni. A borkősav és a Nátrium-karbonát csak néhány olyan kémiai anyag ami a dobozban jelen van, de ezek mellett olyan eszközök is a rendelkezésetekre állnak mint például a kémcsövek, mérőpoharak, pipetták, vagy atommodellek.

A Vidám kémia játékát olyan gyerekeknek ajánljuk, akik betöltötték már 10. életévüket, de kíváncsiak és minél hamarabb fel szeretnék fedezni a kémia csodálatos világát. A képes útmutató részletesen fogja majd bemutatni a kísérleteket, amelyek majd lépésenként vezetik be a gyerekeket a kémiába. A játék célja a szórakozás lesz és azon belül pedig az ismerkedés a tudománnyal, itt nem kell majd pontokat gyűjteni és győzteseket hirdetni.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Vidám Kémia
Pontbeli értékelés