Vidám Tudomány

Vidám Tudomány

Vidám Tudomány

SKU
8005125645572
133,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Szabályzat nyelve:
HU

A Vidám tudomány a többi Clementoni játékhoz hasonlóan a játékos tanulásra fekteti a hangsúlyt. A gyerekek olyan kísérleteket végezhetnek, amelyek során optikai effektusok tanúi lehetnek, vagy akár megtanulhatnak bizonyos mágnesességi alapszabályokat. A kémia által nyújtott lehetőségek is megvannak a Vidám tudomány dobozában, ilyen jellegű reakciók elvégzésére is alkalmuk nyílik a játékosoknak.

A dobozban olyan vegyszerek is jelen vannak, amelyek károsak lehetnek az egészségre, éppen ezért használatukat csak olyan felnőttek jelenlétében ajánljuk, akik elolvasták az alkalmazási módokat és figyelmeztetéseket.

A Vidám tudományok során nem fogunk majd győzteseket kikiáltani, azonban tudniuk kell a gyerekeknek, hogy egy kísérlet elvégzése után csakis ők nyerhetnek tapasztalatot és tudást. A doboz tartalmaz egy képes útmutatót is amely majd lépésről-lépésre fogja bemutatni a kísérleteket és játékosan fogja bevezetni a gyerekeket a tudományok világába.

Készüljetek fel egy óriási kalandra, amelyet majd a Vidám tudományok során fogtok megélni, ugyanis ez a játék egy olyan világot nyit meg előttetek, amelyről mostanáig még csak nem is tudtatok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Vidám Tudomány
Pontbeli értékelés