Yackety Smack

Yackety Smack

Yackety Smack

SKU
019275077808
75,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Egy újabb kreatív és képességfejlesztő játékot kínál nektek a ThinkFun, amely során a játékosok megtanulnak odafigyelni néhány hangra, majd ezek megfelelőjét meg is fogják keresni a kártyák közt.

A Yackety Smack 60 darab kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák négyfélék lehetnek és mindenikükből 15 darab kerül majd játékba. A lapok mellett találtok még egy Bla-blát is, amely tulajdonképpen egy hangrögzítő szerkezet. Ez a szerkezet fontos szerepet fog játszani a Yackety Smack-ben, mivel erre fogják majd a játékosok felmondani a különböző hangokat.

A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, neki pedig az a dolga, hogy húzzon két kártyát, majd az azokon lévő események hangját leutánozza. Az utánzás természetesen abból áll, hogy a játékos felvételezi a Bla-bla segítségével a mókás hangot. A kártyákon tehát olyan figurák vannak, amelyek valamilyen hangot adnak ki, azonban találkoztok majd olyan lapokkal is, amelyek megengedik nektek, hogy bármilyen vicces hangot felmondjatok a rögzítőre.

Miután sikerült felmondani a hangot, jöhet az izgalmas keresés. Mindenik játékos sorra egy lapot fog kijátszani, ezt pedig addig kell folytatni, amíg meg nem kerül az a két kártya amelyhez a rögzítőn található hang tartozik. A játékosok sorra fedik fel lapjaikat és abban az esetben ha megkerül a keresett páros gyorsan a Bla-blá-ra kell ütniük. Az a játékos aki elsőként találja el a rögzítőt, magához veheti az összes lapot amely kijátszásra került. A lapok felfedését addig kell folytatni, amíg egy játékos lap nélkül nem marad, ekkor kezdhetitek majd az újabb hangrögzítést.

A Yackety Smack játékát akár 6 játékos is játszhatja, ennek a módnak a részletes leírását a dobozban találjátok. Amint azt megszokhattuk már, a ThinkFun játékok gyártói egy újabb remek játékkal leptek meg minket, amelynek célja az, hogy fejlessze gyerekeink képességeit, de mindezt egy játékos környezetbe szeretné megtenni.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Yackety Smack
Pontbeli értékelés
Designer
Roberto Fraga
Year published
2012
Number of players
2 - 6
Category
Action / Dexterity, Children's Game, Party Game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
0.00