Zingo - Hány óra van?

Zingo - Hány óra van?

Zingo - Hány óra van?

SKU
5999548051771
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Zingo sorozat egy újabb társasjátékkal kedveskedik, amely ezúttal az óra működését tanítja meg a gyerekeknek. A doboz 32 olyan lapot tartalmaz, amely az órát jelzi, 32 olyan lapot pedig amelyek a perceket ábrázolják. Ezeket a lapokat a Zingo osztó gépébe kell elhelyezni.

A játékot 2 nehézségi fokban lehet játszani, ezeket a lapok oldalai határozzák majd meg. A zöld lapok a picit egyszerűbb feladványokat tartalmazzák, míg a pirosak a haladó játékosoknak készültek.

A Zingo – Hány óra van? során mindég az adagolóval kell kezdeni a játékot, amely egy óra és egy perc korongot fog megjeleníteni. A játékosoknak figyelniük kell ezeket a korongokat, majd amint olyat látnak, amely megtalálható a kártyájukon, el kell venniük azt az adagolóból, majd rá kell helyezniük a kártyájukra. Minden olyan alkalommal, amikor egy feladványt sikerül megfejteni, azaz felkerül a feladványra a helyes óra és perc korong, a játékosnak hangosan ki kell mondania az időt.

Egy lap a Zingo – Hány óra van? társasjátékban négy megfejtendő időpontot tartalmaz, amely nyolc korongot jelent. Az a játékos aki a leghamarabb kigyűjti ezeket a korongokat, megnyeri a játékot.

A Zingo egy olyan társasjáték, amely a Bingo egy picit továbbfejlesztett változata. Ez a változat gyerekeknek készült, célja pedig az, hogy bemutassa nekik az órát és annak működését. A lapok úgy lettek kitalálva, hogy a kezdőjátékosokat is segítsék, ezért a zöld lapok az óra digitális változatát is tartalmazzák. Amint már sikerült a játékosoknak megtanulniuk leolvasni a számokat, jöhet a nehezebb változat, amely már csak az analóg órát tartalmazza, ezzel megnehezítve a gyerekek dolgát. A játékos és szórakoztató tanulás mindég is a ThinkFun gyártó elsődleges célja volt, hírnevére pedig a Zingo – Hány óra van? sem fog rossz hatással lenni.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Zingo - Hány óra van?
Pontbeli értékelés
Designer
(Uncredited)
Year published
2014
Number of players
2 - 6
Category
Children's Game, Educational
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.00