Zooloretto XXL (Zooloretto kiegészítő)

Zooloretto XXL -kiegészítő

Zooloretto XXL -kiegészítő

SKU
4011898040814
68,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN, DE

Állatkert igazgatóként tudnotok kell egy dolgot, éspedig azt hogy állatkertetek területe véges. Nehéz megtalálni az arany közép utat, mely során az állatkert olyan állatokat sorakoztat fel, amelyeket a látogatók kedvelnek, de közben mindég helyet biztosít az újonnan érkezőknek is.

A Zooloretto XXL egy olyan kiegészítő, amelyet nem csak a Zooloretto alapjátékban, de az Aquaretto-ban is bármikor használhattok. A játékok alapszabályai nem változnak a kiegészítők használatával.

A Zooloretto esetében a játékosok három akció helyett most már négy közül választhatnak. Az új akciót a játék során kétszer vehetik igénybe, ez pedig azt jelenti, hogy két alkalommal adhatják oda állataikat egy másik állatkertnek (ez az állatkert nem fog szerepelni a játékban). A soron lévő játékos kiválaszthat egy kifutót, melynek állatait el szeretné ajándékozni, majd miután a lapok kikerülnek a játékból, magához veszi a „más állatkert” lapot. A játék végén ez a lap értékes pontokat fog érni ugyanúgy, mint az új bódé lapka, amelynek új pontozását megtaláljátok a szabályfüzetben. Ezeken a változásokon kívül még új utódlapok kerülnek a pakliba, amelyek szaporodás során fognak meghatározó szerepet játszani az állatkertek életében.

Az Aquaretto változat a lapokon kívül egy extra nagy kiegészítő táblát is tartalmaz. A szabályok módosulásában olyan érdekességeket veszünk észre, amelyek például az ellátmánylapok által keletkeztek. A végső pontozásnál egy játékos rendelkezhet annyi ellátmánylappal, hogy mindenik medencéjét ellássa, ezért pedig 2 bónuszpontot fog kapni. Az extra nagy bővítménytábla használatáért a játékosok 2 érmét kell fizessenek, segítségével azonban bővíthető a víziállatkert. Ez a bővítmény nem teszi lehetővé új medencék építését, elhelyezését pedig az eredeti szabályok határozzák majd meg.

A Zooloretto XXL és Aquaretto XXL bővítményeket együtt is lehet használni, ezek részletes használati utasítását megtaláljátok a doboz szabályfüzetében. A kiegészítő ezen kívül megteremti a kétszemélyes játékot is, a feltételeket és részleteke ugyancsak a dobozban találjátok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Zooloretto XXL -kiegészítő
Pontbeli értékelés
Designer
Michael Schacht
Year published
2008
Number of players
2 - 5
Category
Animals, Expansion for Base-game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
2.07